Impleo Supportportal

Search for answers to your questions by entering keywords below, or look through our knowledge base.

Ferdig utfylt produkt med hjelp av URL

Følg

Visste du at du kan linke direkte til et ferdig utfylt produkt?
Det samme gjelder for direkte innlogging for en bruker.

I det tilfellet her benytter jeg vår demoportal, men du benytter din egen URL.
Direktelinker til de ulike sidene i Impleo:

demo.impleoweb.no/categorynav.aspx - Direktelink til kategorier

demo.impleoweb.no/productinput.aspx - Direktelink til produkter

demo.impleoweb.no/checkout.aspx - Direktelink til handlekurv

demo.impleoweb.no/myprofile.aspx - Direktelink "min profil"

demo.impleoweb.no/myprofile.aspx - Direktelink til mediearkiv

For å kunne peke til riktig produkt eller kategori benytter vi kategori ID og produkt ID til å vise hvor vi skal lande.
Disse ID finner du på kategoriegenskaper eller produktegenskaper.

Dersom jeg ønsker å linke direkte til dette produktet skriver jeg følgende

demo.impleoweb.no/productinput.aspx?&tid=592

TID= Template ID
CATID = Category ID
CPID = Custom Produkt ID (Spesialprodukt)

Direktelink til malprodukter med login til spesifikk bruker

demo.impleoweb.no/productinput.aspx?user= *BRUKERNAVN* &pw= *PASSORD*

Direktelink til malprodukter med login til spesifikk bruker og produkt

demo.impleoweb.no/productinput.aspx?user= *BRUKERNAVN* &pw= *PASSORD* &tid=592

Direktelink til malprodukter med login til spesifikt  produkt og ferdig utfylte felt

http://demo.impleoweb.no/productinput.aspx?user= * BRUKERNAVN* &pw=* PASSORD* &tid=592&i_Navn=Ane&i_Tittel=SolutionsConsultant&i_Tlf=99157659&i_Mail=ane@impleo.no&i_Site=impleo.no

Vi bruker i_*FELTNAVN* for å definere hva feltet skal inneholde.
Da er det variabelnavnet som skal fylles i, ikke ledetektens navn.